• WAAROM WERKEN VOOR DETABANK

WAAROM WERKEN VOOR DETABANK

DE UITDAGING VAN DETACHERING
Binnen detachering heb je de mogelijkheid om veel verschillende marktpartijen van binnen te bekijken. Dit wordt vaak als eerste argument aangegeven op de vraag waarom je zou kiezen voor detachering.

Dit is waar, maar er zijn meer argumenten die het maken dat je als gewaardeerde DETABANKER aan de slag kunt gaan. Detachering is de uitgelezen mogelijkheid om veel gevarieerde ervaring op te doen op verschillende terreinen bij diverse opdrachtgevers. Hierdoor heb je de mogelijkheid om persoonlijk, maar ook vakinhoudelijk te groeien. Meer dan wanneer je ergens in dienst bent.

OF LIEVER EEN UITDAGING BIJ EEN NIEUWE WERKGEVER?
We kennen het allemaal: het moment waarop je besluit om je carrière een andere wending te geven. Dit kan soms gerealiseerd worden bij je huidige werkgever. Maar helaas komt het ook regelmatig voor dat deze je dit niet kan bieden. Dan wordt het tijd om je vleugels uit te slaan. Dan zijn er verschillende mogelijkheden om eens een kijkje buiten de deur te gaan nemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden met je te bespreken.