• Docent Voortgezet Onderwijs (DIVERSE VAKKEN)

Docent Voortgezet Onderwijs (DIVERSE VAKKEN)

Functie Docent Voortgezet Onderwijs
Bedrijf DETABANK Detachering
Aantal uur per week 0,4 tot 1 fte
Salarisindicatie Conform Onderwijs CAO INCL ABP Pensioen
Detacheren in het onderwijs: het is mogelijk én leuk. Werkzaam zijn op verschillende scholen, voordat je een definitieve keuze maakt voor een school. Of gedetacheerd blijven, om steeds zo bij nieuwe scholen, met nieuwe collega's en met andere leerlingen te werken.

Naast je vakbekwaamheid is het belangrijk dat je over een gezonde dosis ondernemersgeest beschikt. Maar het allerbelangrijkste is dat je vanuit je liefde voor je vak het beste uit jezelf haalt om de leerlingen bij te brengen wat ze hard nodig hebben!

Stuur nu je CV in!

Voor diverse onderwijsinstellingen zijn wij doorlopend op zoek naar ondernemende docenten. Of je docent Frans bent, Duits, Natuurkunde, Wiskunde...of welk ander vak dan ook: wij hebben de opdracht voor je.

Ben je bevoegd (1e of 2e graad), of ben je net of bijna klaar met je studie, dan komen wij graag in contact met je. Samen kijken we naar de mogelijkheden om binnen je vakgebied als DETABANKER aan de slag te gaan.
Het spreekt voor zich dat je beschikt over pedagogische vaardigheden, dat je flexibel bent en dat je een gedreven 'vakidioot' bent!

Wij bieden je naast uitdagende opdrachtgevers een uitstekend salaris. Wij bieden je zelfs de mogelijkheid om het pensioen op te bouwen bij hét pensioenfonds van het onderwijs: het ABP. Reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 netto per kilometer.

Hebben we je interesse gewekt en lijkt het je leuk om als docent op detacheringsbasis aan de slag te gaan,
meld je dan hier aan.
Dan gaan we samen in gesprek en kijken wat de beste opdracht voor je is!

DETABANK besteedt veel persoonlijke aandacht aan haar medewerkers. Wij zullen je (intensief) persoonlijk begeleiden tijdens je opdracht!

Stuur nu je cv naar ons op!